DELTA

DELTA de energieleverancier met een oorsprong uit Zeeland. Met de splitsingswet is het netwerkbedrijf Enduris afgesplitst en is de tak van energielevering verder ontmanteld. Tegenwoordig is DELTA Retail onderdeel van het Zweedse investeringsbedrijf EQT Infrastructure. De energieproductie en de levering van energie aan zakelijke (groot)verbruikers is nu in handen van PZEM. Hiermee maakt de kerncentrale EPZ in Borssele geen onderdeel meer uit van DELTA.

Als DELTA Retail bieden wij klanten energie- en telecomdiensten. Bij ons is 100% groene stroom vanzelfsprekend. Groene stroom opgewekt uit Nederlandse wind, Europese wind en Nederlandse biomassa. “Het dagelijks leven, wonen, werken en ondernemen, van onze klanten comfortabeler maken. Daar doen we het voor!” dat is DELTA haar ambitie.

Aanbiedingen & Acties

Pofiteer van de meest actuele aanbiedingen op Overstappen.

Overstappen naar DELTA

DELTA biedt naast energie ook digitale diensten. Deze bieden wij aan in Zeeland via ons netwerk Zeelandnet.

Hoe werkt overstappen naar DELTA?

  • Overstappen naar DELTA gaat in een aantal stappen. Heb je een contract bij een andere leverancier? Wij regelen het.
  • Om alles te regelen, dien je jouw persoonlijke situatie kenbaar te maken. Je kiest jouw producten, stroom en/of gas.┬áBinnen 2 minuten is alles geregeld en ontvang je een bevestigingsmail van de aanmelding.
  • De aanvraag wordt verwerkt binnen 10 werkdagen. Je ontvang je de bevestiging van de verwerking van je aanvraag en hebt dan 14 kalenderdagen bedenktijd.

Contact met DELTA

  • Je kan voor je vragen terecht bij de klantenservice.
  • Telefonisch contact via 0118-225500 op maandag t/m vrijdag van 08:00 – 21:00 uur. Zaterdag van 09:00 – 13:00 uur.

Voor algemene vragen over overstappen en energie kijk je op Veelgestelde vragen over energie.

Contactgegevens

DELTA Retail
Postbus 5048
4330 KA Middelburg

Nu besparen op energie.