DGB Energie

DGB Energie is opgericht in 2001 en is ontstaan uit De Groene Belangenbehartiger. Sinds 2007 leveren wij zelfstandig stroom en gas. Onze oorsprong de agrarische sector. Energie van boeren, voor boeren. DGB Energie maakt deel uit van de Verenigde Nederlandse Compagnie. (VNC) VNC is een beursgenoteerd bedrijf. DGB Energie is daarom de eerste Nederlandse energieleverancier waar consumenten aandeelhouder van kunnen worden door aankoop van aandelen VNC. Een persoonlijke benadering, eerlijke energie en kennis van de markt zijn de kenmerken voor DGB Energie.

Acties & Aanbiedingen

Profiteer van de meest actuele aanbiedingen op Overstappen.

Overstappen naar DBG Energie

Overstappen is eenvoudig met onze overstapservice. We houden rekening met de exacte afloopdatum en opzegtermijn van je huidige contract. Ruim voor afloop van je contract, ontvang je van ons een verleningsvoorstel. Zo kan je blijvend profiteren van besparingen.

Hoe werkt overstappen naar DGB Energie?

  • Aanmelding verloopt via de website. Op basis van jouw persoonlijke situatie doen wij een aanbod voor 1, 2 of 3 jaar.
  • Wij regelen de overstap en opzegging bij jouw huidige leverancier. Je hebt 14 kalenderdagen bedenktijd.
  • De meterstanden vragen wij op en de oude leverancier maakt een eindafrekening. De meterstanden zijn voor DBG Energie de beginstanden.
  • Met toegang tot Mijn Portaal regel je alle energiezaken: contractgegevens, meterstanden, energieverbruik, voorschotnota’s en jaarafrekeningen.

DGB Energie en duurzaamheid

DGB Energie is geen eigenaar van duurzame opwekkingsmiddelen voor de productie van groene stroom. De stroom die wordt ingekocht is 100% op basis van de handelsmix. Deze mix is een verdeling over de verschillende brandstoffen voor elektriciteitsopwekking. Specifieke fossiel en het gebruik van kernenergie. De levering aan eindklanten wordt door het gebruik van GvOs verduurzaamd.

Contact met DGB Energie

  • Telefonisch contact via 0523–683339 op maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:00 uur.

Voor algemene vragen over overstappen en energie kijk je op Veelgestelde vragen over energie.

Contactgegevens

DGB Energie
Lange Spruit 1a
7773 NE Hardenberg

Nu besparen op energie.