easyEnergy

De energieleverancier met een nieuw product: energie tegen de inkoopprijzen op de groothandelsmarkt. Dat is wat easyEnergy uniek maakt. Waren groothandelsprijzen voorbehouden aan zakelijke klanten, easyEnergy biedt dit nu aan voor de consument. Koop gas en groene stroom in met je slimme meter. Altijd de laagste inkoopprijs, zonder gedoe of overbodige kosten.

Aanbiedingen & Acties

Aanbiedingen en acties kent easyEnergy niet, energie voor de échte inkoopprijs wel. Combineer inzicht in je energieverbruik met marktconforme tarieven en je gaat besparen. Kijk op easyEnergy om jouw voordeel te berekenen.

Of profiteer van de meest actuele aanbiedingen op Overstappen.

Overstappen naar easyEnergy

Heb je een slimme meter dan kan je overstappen naar easyEnergy. De slimme meter is een vereiste. De inkoopprijzen worden één op één doorbrekend. Voor elektriciteit is elke uur een andere prijs. De elektriciteitsprijzen komen tot stand op de EPEX spot handelsbeurs. Stroom is bij easyEnergy altijd groen. Voor gas worden de dagprijzen bepaald op de groothandelsmarkt LEBA en zijn de prijzen onderhevig seizoensafhankelijkheid. Prijzen in de winter zijn hoger dan in de zomer. Het vastrecht is 5 euro per maand. Het vastrecht is de enigste verdienste van easyEnergy.

Hoe werkt overstappen naar easyEnergy?

  • Aanmelding verloopt eenvoudig en in het Contract Einde Register (CER) controleren wij of je contractvrij bent bij je huidige leverancier.
  • Loopt je huidige contract nog tot 6 maanden, dan regelen wij de overstap op de afloopdatum van je contract. Boetevrij en automatisch. Loopt je contract nog langer dan 6 maanden, informeer bij je huidige energieleverancier over een eventuele boete. Boetes worden door easyEnergy niet vergoed.
  • Na deze check ontvang je een bevestingsmail met daarin de welkomstbrief en contract. Je hebt vanaf dan 14 kalenderdagen om de overeenkomst ongedaan te maken.

Opzegvergoeding

Bij easyEnergy worden boetes niet vergoed bij contractbreuk. Boetes van jouw vorige energieleverancier dien je zelf te betalen. easyEnergy hanteert zelf geen boetes en je contract is altijd vrij opzegbaar.

Contact met easyEnergy

  • Je kan voor je vragen terecht bij de klantenservice.
  • easyEnergy werkt volledig digitaal. Je easyEnergy bereiken via Chat en WhatsApp.
  • Het sturen van een een email naar klantenservice@easyenergy.com.

Voor algemene vragen over overstappen en energie kijk je op Veelgestelde vragen over energie.

Contactgegevens

e-Energy Europe B.V.
Sint Maartenslaan 26
6221 AX Maastricht

easyEnergy is een handelsnaam van e-Energy Europe B.V.

Nu besparen op energie.