Energiedirect.nl

Sinds 2002 zijn wij actief op de Nederlandse markt. Onze ambitie: heel Nederland laten profiteren van ons beste online aanbod.

Aanbiedingen & Acties

Profiteer van de meest actuele aanbiedingen op Overstappen.

Overstappen naar Energiedirect.nl

Energiedirect.nl is de speler die gelooft dat het regelen van je energie veel directer kan. Dat zit in onze naam. Vanaf onze oprichting is online het sleutelwoord. Zelf online alles regelen. Hiermee houden wij de prijzen laag en dat geeft jou voordeel. Energiedirect.nl de speler met direct voordeel.

  • Ons beste aanbod nu nog voordeliger. En meer voordeel met Tankey.
  • Hetzelfde scherpe aanbod voor bestaande en nieuwe klanten. Wij maken geen verschil.

Hoe werkt overstappen naar Energiedirect.nl?

  • Overstappen is in 3 stappen geregeld. Op basis van jouw persoonlijke situatie doen wij jouw een aanbod.
  • Je kiest de voor jouw beste deal en daarmee is de aanmelding afgerond.
  • Na je aanmelding ontvang je van ons binnen 24 uur een bevestiging per email. Nadien heb je 14 kalenderdagen bedenktijd.

Opzegvergoeding

Energiedirect.nl betaald de opzegvergoeding van je vorige leverancier als je voldoet aan alle voorwaarden.

  • Je kiest voor een meerjarig contract.
  • Het recht op vergoeding staat in de actievoorwaarden
  • Je stapt over nadat we je telefonisch hebben benaderd of na de persoonlijke benadering aan de deur of in een winkel.

Energiedirect.nl en duurzaamheid

In de jaarlijkse ranking op duurzaamheid wordt Energiedirect.nl alleen beoordeeld op inkoop en levering omdat het bedrijf geen stroom produceert. Als 100% dochter van Essent is Energiedirect.nl onderdeel van innogy en verbonden met de meerderheidsaandeelhouder RWE. innogy zelf investeert in duurzame elektriciteitsopwekking. Voor 2017 scoort Energiedirect.nl een 5,0 op het vlak van duurzaamheid.

Energiedirect.nl en PSV

Energiedirect.nl is per 1 juli 2016 de nieuw hoofdsponsor van PSV. Het sponsorcontract is voor 3 seizoenen en biedt Energiedirect.nl de mogelijkheid om de naamsbekendheid te vergroten. Verschillende acties zijn onlangs geweest, waaronder Baas van het Veld waarbij Floor (8) het veld veranderde in een enorm danspodium. Op 19 mei 2017 was het zover en een balletles met publiek werd in het Philips Stadion gehouden. Ook de vervolgactie met Mardona die eerst de wedstrijd PSV-AZ bezocht, bleek voor veel aandacht in de media te zorgen. Shirtje ruilen met Maradona was voor vele voetballiefhebbers de mogelijkheid om in Mierlo de hand te schudden met de Argentijnse voetballegende. Voor een aantal gelukkigen is deze droom uitgekomen, voor een aantal niet. Helaas heeft Maradona de meet & greet vanwege fysieke redenen niet kunnen afmaken.

Tankey: meer voordeel

Naast het voordeel met overstappen naar Energiedirect.nl krijg je als klant ook voordeel op brandstof. Energiedirect.nl lanceert de gratis Tankey app. Daarmee krijg je direct 5 cent korting per liter brandstof. Iedere keer als je tankt. Je krijgt korting op maar liefst 1400 liter brandstof per jaar.

Contact met Energiedirect.nl

  • Je kan voor je vragen terecht bij de klantenservice.
  • Telefonisch contact via 0900-3347328 op maandag t/m vrijdag van 09:00 – 16:00 uur.

Voor algemene vragen over overstappen en energie kijk je op Veelgestelde vragen over energie.

Contactgegevens

Energiedirect.nl
Postbus 757
5201 AT Den Bosch

Energiedirect.nl maakt onderdeel uit van Essent.

Nu besparen op energie.