EnergieFlex

EnergieFlex, de de prepaid energieleverancier was actief op de Nederlandse energiemarkt. Innova Energie heeft de klanten overgenomen en biedt per 1 november een variabel contract aan.

Aanbiedingen & Acties

De aanbiedingen en acties van EnergieFlex.

Of profiteer van de meest actuele aanbiedingen op Overstappen.

Overstappen naar EnergieFlex

Ons doel is om consumenten bewust te maken van hun energieverbruik en de kosten. Met onze hulp ga je je kosten beter beheersen en besparen op energie. Wij geven jouw duidelijke (online) overzichten door het gebruik van de slimme meter. Tezamen met onze unieke en flexibele betaalvormen en voordelige leveringstarieven, leidt dit tot kostenbesparing.

Energie besparen heb je zelf in de hand. EnergieFlex, zo makkelijk is energie besparen! Bij EnergieFlex heb je de keuze uit Flex Prepaid en Flex Standaard.

  • Flex Prepaid als je kiest voor (maandelijkse) betaling naar verbruik. Slimme meter is vereist. Alleen voor een jaar contract.
  • Flex Standaard als je kiest voor een vast maandbedrag. Keuze uit een contract voor 1 of 3 jaar.

Indien je nog niet beschikt over een slimme meter, dan vragen wij deze aan. De kosten van een slimme meter bedragen éénmalig € 72,60 (incl. BTW). Kiest u voor Flex Standaard, dan is een slimme meter optioneel.

Hoe werkt overstappen naar EnergieFlex?

  • Kies jouw pakket: Flex Prepaid of Flex Standaard.
  • Na de aanmelding ontvang je binnen twee dagen een bevestiging. Nadien heb je 14 kalenderdagen bedenktijd.
  • Wij verzorgen de opzegging bij jouw vorige energieleverancier.
  • Binnen twee weken ontvang je de inloggegevens voor de verbruiksmonitor en kun je direct beginnen met besparen.

De verbruiksmonitor is vooralsnog niet beschikbaar voor Flex Standaard.

EnergieFlex en Duurzaamheid

EnergieFlex is een energieleverancier die stroom inkoopt op de groothandelsmarkt. Investeringen en eigen opwekking zijn geen onderdeel van de bedrijfsvoering. In het jaarlijkse onderzoek naar duurzaamheid wordt EnergieFlex beoordeeld met een 5,5. De in 2016 geleverde energie kwam uit zon, wind en waterkracht. De afzonderlijke aandelen bedroegen 33%.

Prepaid energie op de Britse markt

Sinds 2014 is EnergieFlex actief op de Nederlandse markt met haar propositie van prepaid energie. Prepaid energie is in Groot-Brittannië niet nieuw en toch gaat EnergieFlex zich via het merk OneSelect zich begeven op de Britse energiemarkt. Met het aanbieden van goedkope energie tegen kostprijs en het stimuleren van groen gedrag, gaat OneSelect de Britse huishoudens helpen besparen. Binnen twee jaar wil OneSelect ook andere nutsvoorzieningen aanbieden tegen kostprijs: water en internet/bellen/tv en mobiel. Gaat EnergieFlex in Nederland deze diensten binnenkort ook aanbieden?

Winnaar veilig Consumentenbond 2017

Tijdens een energieveiling bieden energieleveranciers tegen elkaar op. Dat is vergelijkbaar met de welkomstpremies in de energievergelijker om zo hoog mogelijk in de resultaten te komen. Bij de veiling gaat het om het winnende aanbod voor een 1 of 3 jaars contract. De winnaar van de veiling mag dit contract via de Consumentenbond aanbieden. De Consumentenbond biedt op deze wijze een platform voor energieleveranciers om een grote groep potentiële overstappers te bereiken. EnergieFlex is winnaar geworden van de veilig. Ruim 20.000 leden van de Consumentenbond zijn overgestapt.

Contact met Innova Energie voor voormalige klanten EnergieFlex

  • De klantenservice van Innova Energie staat voor je klaar: veel gestelde vragen.
  • Je kan telefonische contact met ons opnemen met Innova Energie: 070-3016610. Op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Voor algemene vragen over overstappen en energie kijk je op Veelgestelde vragen over energie.

Contactgegevens

Innova Energie B.V.
Oude Middenweg 75
2941 AC Den Haag

Nu besparen op energie.