E.ON

E.ON Benelux is overgenomen door Eneco Groep. Beide bedrijven maakte de overname bekend op 21 februari en de ACM heeft op 9 maart 2018 goedkeuring verleend. Vanaf 1 mei 2018 levert Eneco de energie. De leveringscontracten worden voortgezet onder de naam Eneco Zuid Nederland.

Aanbiedingen & Acties

De aanbiedingen en acties van E.ON: E.ON Benelux is overgenomen door Eneco.

Of profiteer van de meest actuele aanbiedingen op Overstappen.

Overstappen naar Eneco (E.ON)

Overstappen naar Eneco (E.ON) is de keuze hebben uit een contract voor 1, 3 of 4 jaar. Naast energiecontracten biedt Eneco (E.ON) verschillende energiediensten, waaronder de slimme thermostaat Toon. (E.ON EnergieAssistent) Met een slimme thermostaat bespaar je door inzicht te krijgen in je verbruik en het gebruik van slimme stekkers om apparaten aan en uit te zetten.

Hoe werkt overstappen naar Eneco? (E.ON)

  • Direct overstappen naar Eneco (E.ON) is zo geregeld. Een kwestie van minuten. Kies op basis van jouw persoonlijke situatie het energiepakket dat bij jou past.
  • Na jouw aanmelding krijgt je een bevestiging en heb je 14 kalenderdagen bedenktijd. Wanneer die tijd is verlopen, dan wordt de overstap verder geregeld.
  • Op het moment van de daadwerkelijk overstap naar Eneco (E.ON) vragen wij de meterstanden. Hiermee is het administratieve proces afgerond en profiteer je van onze voordelige tarieven.

Eneco (E.ON) en duurzaamheid

De overname van E.ON door Eneco maakt dat klanten per 1 mei 2018 elektriciteit geleverd krijgen uit duurzame energiebronnen. Eneco vaart een duurzame koers en investeert in windparken op zee. In het jaarlijkse onderzoek uitgevoerd door een viertal maatschappelijke organisaties, werd E.ON beoordeeld met een 3,3. Komend onderzoek zal dit veranderen als gevolg van de overname door Eneco.

Verdwijnen E.ON Benelux

E.ON Benelux heeft in 2005 het Eindhovense energiebedrijf NRE Energie overgenomen. Met deze overname ging E.ON energie leveren aan particulieren en (klein) zakelijke klanten. In maart 2007 werd de leveringsvergunning van NRE Energie op naam gezet van E.ON Benelux levering. Daarmee verdween de naam NRE Energie als energieleverancier. Met overname door Eneco, verdwijnt de naam E.ON Benelux als energieleverancier.

Contact met Eneco (E.ON)

  • Je kan voor je vragen terecht bij de klantenservice voor consumenten.
  • Telefonisch contact via 0900-0601 op maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:30 uur.

Voor algemene vragen over overstappen en energie kijk je op Veelgestelde vragen over energie.

Contactgegevens

De contactgegevens blijven vooralsnog ongewijzigd. Wel verandert de naam E.ON Benelux door de overname. De nieuwe naam is Eneco Zuid Nederland B.V.

Eneco Zuid Nederland B.V.
Postbus 2402
5600 CK Eindhoven

Nu besparen op energie.