Greenchoice

Greenchoice: samen groene keuzes maken. Wij hebben een visies dat duurzaamheid 100% vanzelfsprekend is. Greenchoice is actief sinds 2001 en samen maken we groene keuzes. We helpen jou met energiebesparing en zelf opwekken van energie. Voor onze klanten thuis geldt dat zij 100% Nederlandse groene stroom krijgen.

Aanbiedingen & Acties

Profiteer van de meest actuele aanbiedingen op Overstappen.

Overstappen naar Greenchoice

Stap óók over op de groene energie van Greenchoice. Onze groene stroom wordt opgewekt uit zon, wind, water en biomassa. Ons gas is CO2 gecompenseerd. Wat kan je van ons veder verwachten. De beste energieleverancier volgens de Consumentenbond. Altijd scherpe tarieven. En met BOKS dagen wij jou uit om te besparen. BOKS inzicht in je verbruik en persoonlijke bespaartips.

Hoe werkt overstappen naar Greenchoice?

  • Je kiest op basis van jouw persoonlijke situatie uit onze groene energiepakketten en meld je aan.
  • Na de aanmelding controleren wij jouw gegevens en ontvang je een bevestiging. Wij regelen alles, de opzegging bij jouw huidige leverancier.
  • Nu je de bevestiging hebt ontvangen, heb je 14 kalenderdagen wettelijke bedenktijd.
  • Na het verstrijken zetten wij alles verder in gang om de overstap administratief af te ronden.

Opzegvergoeding

Greenchoice gelooft niet in opzegvergoedingen (boetes) en brengt deze niet in rekening wanneer je bij ons weg wilt. Daarom vergoeden wij ook geen boetes van andere energieleveranciers wanneer je overstapt naar Greenchoice.

Greenchoice en duurzaamheid

Greenchoice werkt ruim 15 jaar aan de verduurzaming van Nederland. Greenchoice wordt in het jaarlijkse onderzoek naar duurzaamheid beloond met een 8,5. Het bedrijf investeert in eigen windmolens. Met de groei van het aantal klanten is Greenchoice genoodzaakt om in te kopen op de groothandelsmarkt. Bij levering wordt de stroom vergroend door het gebruik van certificaten. Wind steeg en de voorheen minder goed beoordeelde opwekking uit waterkracht is in geheel verdwenen uit de stroommix.

BOKS

Energiebesparing begint bij inzicht. Met BOKS krijg je op een gemakkelijke en leuke manier inzicht in jouw energieverbruik. Je gaat slimmer om met energie. Heb je al een slimme meter? Met BOKS Slim krijgt je zelfs inzicht per apparaat groep en weet je wat je per kwartier aan elektriciteit verbruikt. BOKS Live gaat nog een stap verder, realtime weet je precies jouw verbruik. BOKS Live is een abonnement.

Hoe werkt BOKS?

BOKS is te vinden in de Greenchoice app en is in de App Store en Google Play. Het slimme algoritme analyseert jouw energieverbruik en omdat elk apparaat een andere verbruikspatroon heeft, laat BOKS dat precies zien. Vergelijk een waterkoker die pieken geeft, de verwarming die op bepaalde tijden aanslaat en de WiFi-router die een stabiel verbruik laat zien. BOKS geeft je dus het energieverbruik en koppelt dat aan relevante bespaartips welke afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Voor BOKS Live is een abonnement nodig en ontvang je de BOKS-meter. Dit kleine kastje sluit je eenvoudig aan de op de slimme meter en staat in verbinding met de Greenchoice app. Via jouw WiFi stuurt BOKS elke 10 seconden het energieverbruik door naar de app. BOKS: weet wat er vreet. Simpel, snel en handig.

Contact met Greenchoice

  • Je kan telefonisch met ons contact opnemen. Wij zijn bereikbaar onder 010-4782326. Werkdagen van 08:30 tot 17:30 uur en zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur.
  • Vragen kan je ook per email of via de chat stellen. Email: vragen@greenchoice.nl.
  • De veelgestelde vragen en het antwoord tref je op klantenservice.

Voor algemene vragen over overstappen en energie kijk je op Veelgestelde vragen over energie.

Contactgegevens

Greenchoice
Kruisplein 15
3014 DB Rotterdam

Nu besparen op energie.