Klanten EnergieFlex naar Innova Energie

De zakelijke energieleveranciers Innova Energie neemt de klantenportefeuille van het failliete EnergieFlex over. Door de overname geeft Innova Energie invulling aan haar ambitie om ook te groeien binnen de consumentenmarkt. Per 1 november gaat Innova Energie alle klanten van EnergieFlex voorzien van stroom en gas.

Innova Energie

Innova Energie is sinds 2002 actief op de Nederlandse energiemarkt en richt zich op de zakelijke MKB markt. Eerder heeft het bedrijf haar klantenportefeuille uitgebreid door in 2013 de klanten van het failliete Orro Energy over te nemen.

Nieuw aanbod

Alle voormalige EnergieFlex klanten ontvangen van Innova een aanbod voor een nieuw contract. Dat zal een variabel contract zijn, aldus Innova-woordvoerder Paul Louwers. Tot 1 november geldt een switchverbod. Daarna staat het klanten vrij om over te stappen naar een andere aanbieder.

Vergelijken en overstappen

De voormalig EnergieFlex klanten ontvangen een variabel contract. Wat is slim om te doen? Bereid je voor door onze tips bij overstappen te lezen en ga nadien aan de slag met het doornemen van het Innova contract. Lees de voorwaarden door die bij dit contract horen en kijk naar de variabele leveringskosten en het vastrecht. Ook van belang is het kijken naar de contractperiode. Normaliter gelden variabele contracten voor onbepaalde tijd en zijn deze ieder moment opzegbaar met een opzegtermijn. Is dit bij het aanbod van Innova Energie ook het geval? Of is het variabele contract voor een bepaalde periode. Nu je de belangrijkste zaken hebt bekeken, is het raadzaam om te gaan vergelijken met de aanbiedingen die andere energieleveranciers hebben. Naast aantrekkelijke tarieven worden bij vaste contracten ook welkomstkortingen gegeven.

Wil je vergelijken en gaan voor de beste deal? Gebruik onze energievergelijker!