MAIN Energie

MAIN Energie is de energieleverancier voor de zakelijke markt. Wij hanteren een persoonlijke benadering en maken de energiemarkt transparant. De ervaring in de zakelijke markt hebben wij ook vertaald naar de consumentenmarkt.

MAIN Energie is onderdeel van het Spaanse Audax Energia. Eerder was MAIN Energie eigendom van Parcom Capital. Enigszins opmerkelijk de verkoop door Parcom dit jaar, aangezien het in 2015 een belang is genomen in MAIN. Toentertijd werd aangegeven dat de investering de groei in de zakelijke markt diende te bespoedigen. In twee jaar tijd groeide het aantal aansluitingen van 50.000 naar 60.000. Met de overname van MAIN Energie wordt Audax Energia actief in Nederland. Het is reeds actief in Spanje, Portugal, Italië, Duitsland en Polen.

Aanbiedingen & Acties

Profiteer van de meest actuele aanbiedingen op Overstappen.

Overstappen naar MAIN Energie

Energie Thuis: voordelige en duurzame energie voor thuis. De keuze als je gaat voor scherpe tarieven, duurzame energie en een transparant aanbod.

Hoe werkt overstappen naar MAIN Energie?

  • Je neemt contact met ons op en samen kijken we voor het beste aanbod op maat. Je kan ons telefonisch of per email bereiken.
  • Wanneer je een in gaat op ons aanbod, heb je het recht om deze overeenkomst binnen 14 kalenderdagen te ontbinden.
  • Na het verstrijken van de 14 dagen gaan wij verder met het administratieve proces van overstappen.

MAIN Energie zakelijk

MAIN Energie is de energieleverancier voor de zakelijk markt. Voor de vastgoedsector zijn wij de specialist met kennis van vastgoed. Wij leveren 100% groene stroom zonder meerprijs. Met mijnMAIN krijgen vastgoedbeheerders inzicht in de CO2 footprint en de groencertificaten. Het MKB en de agrarische sector profiteert van onze persoonlijke aanpak waardoor ondernemers zich kunnen richten op ondernemen, MAIN Energie regelt de energie tegen scherpe tarieven. Met onze portals krijg je volledig zicht en grip op de energiekosten. Voor de Aziatische markt heeft MAIN Energie een eigen gezicht. Onze accountmanagers begrijpen de cultuur en de markt van huis uit en spreken de taal. Dat maakt MAIN Energie samenwerkt met veel Chinese ondernemers in de sectoren restaurants, hotels, cafetaria’s, vastgoed en retail.

Contact met MAIN Energie

  • Je kan ons telefonisch bereiken op 088-0809100. Werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur.
  • Online via helpdesk@mainenergie.nl en via Facebook en Twitter.

Voor algemene vragen over overstappen en energie kijk je op Veelgestelde vragen over energie.

Contactgegevens

MAIN Energie
Postbus 1094
1000 BB AMSTERDAM

Nu besparen op energie.