NieuweStroom

NieuweStroom geeft zakelijke afnemers rechtstreeks toegang tot de groothandelsmarkt en richt zich op de zakelijke markt. Wil je als consument overstappen? NieuweStroom beveelt je easyEnergy aan. Sinds juni 2018 maakt easyEnergy onderdeel uit van NieuweStroom.

Acties & Aanbiedingen

Profiteer van de meest actuele aanbiedingen op Overstappen.

Overstappen naar NieuweStroom

Kiezen voor NieuweStroom is rechtstreeks inkopen op de groothandelsbeurzen voor energie. Maandelijks wordt het verbruik afgerekend tegen prijzen die gekoppeld zijn aan de prijzen op de handelsbeurzen. Met NieuweStroom geen verplicht contract en geen overstapboete. Voorkeur voor duurzaam? Kies je eigen bron om te verduurzamen met GvO’s.

Hoe werkt overstappen naar NieuweStroom?

  • Direct aanmelden bij NieuweStroom gaat online via de overstapservice.
  • Nadien ontvang je een offerte met een activatielink. Na bevestiging via de link, heb je als consument 14 kalenderdagen bedenktijd. Dit geldt alleen voor zakelijk klanten die privé een aansluiting willen onderbrengen bij Nieuwe Stroom.
  • Voor consumenten die enkel een privé aansluiting willen aanmelden, wordt verwezen naar easyEnergy.

NieuweStroom en duurzaamheid

Inkoop en levering bepalen de duurzaamheid van NieuweStroom omdat het bedrijf niet investeert in productie en ook zelf geen stroom produceert. NieuweStroom koopt de handelsmix in en deze wordt in het jaarlijkse onderzoek naar de duurzaamheid van stroomleveranciers als slecht beoordeeld. De levering is hoofdzakelijk fossiel. (91%)

Contact met NieuweStroom

  • Contact met NieuweStroom kan op verschillende manieren, waaronder voicemail en een contactformulier voor een terugbelverzoek.
  • Per email is NieuweStroom te bereiken onder klantenservice@nieuwestroom.nl.

Voor algemene vragen over overstappen en energie kijk je op Veelgestelde vragen over energie.

Contactgegevens

NieuweStroom
Sint Maartenslaan 26
6221AX Maastricht

NieuweStroom is een geregistreerde handelsnaam van Slim met Energie B.V.

Nu besparen op energie.