NLE Electric Lease

NLE de uitdager in de energie- en telecommarkt stapt in een nieuw avontuur. Met NLE Electric Lease wordt 100% elektrisch rijden voor iedereen beschikbaar. NLE werkt samen met de partner Justlease. De eerste auto die je kunt leasen is een Smart Forfour Electric Drive.

NLE en Justlease

Het aanbod van NLE en Justlease is de Smart ForFour Electric Drive. Met deze lease optie, heb je een aanbod dat zich kan meten met een volledige benzine auto. Je rijdt al 100% elektrisch vanaf € 249 per maand. Vijf redenen om te kiezen voor NLE Electric Lease.

  1. Voor iedereen beschikbaar via private lease
  2. Onderhoud wordt voor jou geregeld
  3. 100% elektrisch, goed voor milieu en portemonnee
  4. Vrijheid door maximale flexibiliteit
  5. Geen verborgen kosten

Laden van de Smart gaat eenvoudig met door de samenwerking met NewMotion. Onlangs is NewMotion overgenomen door Shell.

NLE en elektrisch rijden

NLE begeeft zich al langer op de markt van elektrisch rijden. En zet als dienstverlener vol in op deze markt. Werd eerder langs de A13 (Delft) het eerste NLE-snellaadstation geopend. Nadien volgde de A4 (Leiderdorp) en A2 (Beesd). De laadstations maken gebruik van de openlaadstandaarden en dat biedt onder meet toegang voor Tesla Model S / X en de recentelijk op de markt gekomen Model 3. NLE heeft met Model 3 een bijzondere band. NLE heeft als doel de eerste 1.000 Tesla’s Model 3 naar Nederlands te halen. Hierbij werkt NLE samen met MisterGreen. De Club van 1000 biedt een Full Operational Lease.