Robin Energie

Robin Energie is een partner van bewindvoerders en budgetbeheerders. Gewoon open en eerlijk over energie. Robin Energie gelooft dat iedereen recht heeft op energie en richten onze dienstverlening speciaal op bewindvoerders en budgetbeheerders. Bij ons moet de rekening ook gewoon betaald worden. Alleen baseren wij het termijnbedrag op een realistisch energieverbruik.

Aanbiedingen & Acties

De aanbiedingen en acties van Robin Energie: kijk op Robin Energie.

Of profiteer van de meest actuele aanbiedingen op Overstappen.

Overstappen naar Robin Energie

Robin Energie werkt voor bewindvoerders en budgetbeheerders. Door onze realistische aanpak zorgen wij dat wij samen er voor zorgen dat borgsommen tot het verleden behoren. Onze mensen vormen een vast aanspreekpunt en dat werkt wel zo prettig.

Hoe werkt overstappen naar Robin Energie?

  • Iedereen kan overstappen naar Robin Energie en wij kijken jouw situatie. In sommige gevallen zoals een een dreigende afsluiting vragen wij een borg.
  • Speciaal voor bewindvoerders en budgetbeheerders zorgen wij voor een een realistische termijnbedrag. Wij werken met vaste aanspreekpunten.

Opzegvergoeding

Robin Energie zorgt samen dat de overstap op plaatsvindt op het moment dat het huidige contract afloopt. Hiermee voorkomen we een boete.

Robin Energie en duurzaamheid

Robin Energie is een leveringsbedrijf en koopt stroom in op de groothandelsmarkt. Het bedrijf wordt in het jaarlijkse onderzoek naar duurzaamheid beoordeelt met een 4,1. Mede door de inkoop van 100% handelsmix wordt dit resultaat behaald. Hoofdzakelijk is de stroom opgewekt met gas.

Contact met Robin Energie

Voor Bewindvoerders en budgetbeheerders werken wij met vaste aanspreekpunten. Nederland hebben wij verdeeld in 4 regio’s.

  • Regio 1: Noord-Nederland en Friesland (regio1@robinenergie.nl / 0318-754866)
  • Regio 2: Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en Zeeland (regio2@robinenergie.nl / 0318-754861)
  • Regio 3: Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland (regio3@robinenergie.nl / 0318-754865)
  • Regio 4: Noord-Brabant en Limburg (regio4@robinenergie.nl / 0318-754868)

Bij Robin Energie staat er altijd iemand klaar om jouw vragen te beantwoorden. Telefonisch op het servicenummer 0318-754862 of per email service@robinenergie.nl.

Voor algemene vragen over overstappen en energie kijk je op Veelgestelde vragen over energie.

Contactgegevens

Robin Energie BV
Standaardruiter 7
3905 PT Veenendaal

Nu besparen op energie.