ServiceHouse

ServiceHouse is sinds juni 2015 actief op de energiemarkt. Als aanbieder van innovatieve producten en diensten biedt ServiceHouse oplossingen voor energieopwekking, energiebesparing en mobiliteit. In de visie van ServiceHouse gaat Nederland over op duurzame energie en worden alle woningen en bedrijfsruimtes micro energiecentrales die duurzame energie opwekken. Kleinschalige en grootschalige energieopslag zorgen voor de uitwisseling van energie als onderdeel van het Energie Internet.

Aanbiedingen & Acties

Profiteer van de meest actuele aanbiedingen op Overstappen.

Overstappen naar ServiceHouse

ServiceHouse biedt als serviceprovider voor de verschillende merken de oplossingen voor energie-inkoop tot facturering van klanten. De verschillende merken maken zelf het onderscheidt voor een voordelig energie-aanbod.

Hoe werkt overstappen naar ServiceHouse?

De merken welke gebruikmaken van de leveringsvergunningen van ServiceHouse vallen onder een whitelabel constructie. De ACM stelt hier duidelijke regels aan. De regels stellen uiteraard de 14 kalenderdagen wettelijke bedenktijd. ServiceHouse hanteert volledige transparantie.

Voor algemene vragen over overstappen en energie kijk je op Veelgestelde vragen.

ServiceHouse en duurzaamheid

In het onderzoek naar duurzaamheid is ServiceHouse voor het eerst beoordeelt. Op basis van de criteria investeringen, productie, inkoop en levering is het oordeel een 5,6. Van belang in dit oordeel is de inkoop welke 100% handelsmix. Voor 100% groene stroomlevering is voorzien in de volgende mix: 66% wind, 18% biomassa en 16% zon.

ServiceHouse een rijke historie

ServiceHouse is opgericht door het duo Dirk Koelewijn en Walter Elskamp beide geen onbekende in de energiewereld. Eerder waren zij betrokken bij Powerhous een handelsplatform voor de zakelijke energiegebruiker en nu een merk binnen Essent.

ServiceHouse maakt onderdeel uit van het Pon concern. Pon geen onbekende in Nederland onder meer als importeur voor Volkswagen en eigenaar van de fietsenfabriek Gazelle. Pon heeft ook andere deelnemingen in energiegerelateerde waaronder de recentelijk deelname in De Windcentrale.

Als serviceprovider is de levering van elektriciteit en gas op zichzelf niet het belangrijkste onderdeel, want de producten en diensten rondom het energiecontract leveren de bijdrage aan de verduurzaming van Nederland. Merken zijn onder andere:

  • KerkStroom. De energiepartner voor kerkelijk Nederland.
  • SportStroom. De oplossing voor energiebesparing bij sportverenigingen.
  • Postcodestoom. Investeren in zonne-energie in jouw postcoderoos.

Contact met ServiceHouse

ServiceHouse B.V.
Utrechtseweg 31c
3811 NA Amersfoort

Nu besparen op energie.