UnitedConsumers

UnitedConsumers opgericht met één doel voor ogen. Het verlichten van jouw vaste lasten. Sinds 2000 zijn we actief op de Nederlandse markt met Tanken met korting. In 2004 zijn we gestart met de levering van energie. Dat doen wij met onze partner ENGIE.

Aanbiedingen & Acties

Profiteer van de meest actuele aanbiedingen op Overstappen.

Overstappen naar UnitedConsumers

Overstappen naar UnitedConsumers is kiezen voor goedkope energie en de beste service. De stapelkorting maakt het aantrekkelijk om te profiteren van een blijvende besparing. Het bedrijf werd door Vereniging Eigen Huis in 2016 uitgeroepen tot de beste energieleverancier van Nederland. Dit jaar werd wederom de Opiness Award in de wacht gesleept.

Hoe werkt overstappen naar UnitedConsumers?

Overstappen is bij UnitedConsumers zo geregeld.

  • Na je aanvraag gaan we deze verwerken en ontvangen je een aanmeldbevestiging.
  • Naast een email ontvang je per post de leveringsovereenkomst. Je hebt dan 14 kalenderdagen bedenktijd.
  • Wij controleren de einddatum van jouw lopende energiecontract en houden rekening met de opzegtermijn. Wij nemen contact op met de huidige energieleverancier en regelen jouw overstap.
  • Om de overstap compleet te maken vragen wij om de meterstanden. Deze geven wij ook door aan de oude leverancier voor de eindafrekening.
  • Vanaf het moment van overstap ontvang je van UnitedConsumers de beste service en gegarandeerd voordeel op je energieverbruik.

Opzegvergoeding

UnitedConsumers vergoedt de opzegboete van jouw huidige energieleverancier. Bij UnitedConsumers zit je nergens aan vast. De vergoeding geldt wanneer je gebruikmaakt van stapelkorting.

UnitedConsumers en duurzaamheid

In het jaarlijkse onderzoek naar duurzaamheid wordt UnitedConsumers beoordeelt met een 5. Als leveringsbedrijf heeft UnitedConsumers geen eigen productie. De inkoop en levering bepalen het duurzame karakter. Over de onderzoeksperiode betrof de stroommix 70% waterkracht, 20% biomassa en 10% wind. Onlangs is deze mix gewijzigd.

Energieproducten en stroomix

UnitedConsumers leverde al groene stroom voor een zeer goede prijs en de beste service. Vanaf medio juli 2017 biedt UnitedConsumers 100% Europese windenergie. De producten hebben een naamswijziging ondergaan tot 1 jaar wind mee, 3 jaar wind mee en altijd wind mee.

Contact met UnitedConsumers

  • Je kan voor je vragen terecht bij onze klantenservice. Voor veelgestelde vragen en het antwoord, kijk op de Veelgestelde vragen.
  • Persoonlijk kan je ons bereiken op 040-2350560. Werkdagen van 08:00 tot 21:00 uur en op zaterdag 08:30 tot 17:00 uur.
  • Digitaal zijn we bereikbaar op energie@unitedconsumers.com of social media.

Voor algemene vragen over overstappen en energie kijk je op Veelgestelde vragen over energie.

Contactgegevens

UnitedConsumers Energie
Luchthavenweg 20
5657 EB Eindhoven

Nu besparen op energie.